Allround schoonheidsspecialiste

Als je in het bezit bent van een vak/branchediploma/MBO-3 schoonheidsspecialiste, dan kun je doorstromen naar het Branchediploma Allroundschoonheidsspecialiste. Deze pittige opleiding duurt 12-14 maanden. Je hebt les in zowel theorie als praktijk volgens rooster.

Naast de wellness-georienteerde behandelingen, zoals visagie, kleurenleer, thalassotherapie, aromatherapie, mannenhuid, donkere huid, hoofd, huid en oormassage, bruiningsmethoden en afslankmethoden op gevorderd niveau, krijg je ook les in 3 specialisaties, t.w. acne, shiatsumassage, bindweefsel/pincementmassage. Drie specialisaties worden getoetst door middel van landelijk erkende praktijk- en theorie-examens bij Instituut TCI. Ook de z.g. additionele behandelingen worden getoetst door middel van een theorie-examen en een Proeve van Bekwaamheid.
Daarnaast maak je een digitaal portfolio waarin ondernemersvaardigheden en personeelsbeleid worden verzameld. Daarna wordt een criterium gericht interview afgenomen. Voor deze opleiding hoef je geen stage te lopen.

Start: vanaf heden kunnen er weer studenten instromen. De opleiding gaat altijd door ongeacht het aantal aanmeldingen.
Lesgeld: 3.800 excl. BTW (Dit mag in 14 maandelijkse termijnen betaald worden, zonder bijkomende kosten)
Als je het bedrag in een keer betaalt, krijg je 3% korting op het totaal bedrag van het lesgeld. Het is ook mogelijk de opleiding in modules te volgen. Neem dan contact op met info@a-beleza.nl
Inschrijfgeld: 75,00 Euro
Boeken en readers: exclusief, ca. 350 Euro
Boeken Allround schoonheidsspecialiste Beauty Level en Shiatsu kosmetiek
Werkmaterialen: lijst op te vragen

Voor acne en aromatherapie moet je zelf een pakket aanschaffen, leverancier op aanvraag. Voor de specialisatie Acne is een aparte lijst beschikbaar. Als je al werkt met een acnelijn, dan hoef je niet alles op de lijst aan te schaffen.

Examengelden:  ca. 800 Euro direct te innen door exameninstelling TCI (4 praktijkexamens, genoemd Proeves van Bekwaamheid, 4 theorie-examens. Ook het examengeld voor het portfolio-beoordeling is in het bedrag opgenomen. Prijzen voor de examens zijn BTW vrij en geldig tot 31 juli 2017 en worden vastgesteld door TCI-Examens. Prijswijzigingen voorbehouden.

Gedurende de opleiding is koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
Je werkt tijdens de praktijk op mede-studenten, modellen/klanten.

Voor meer informatie over de examenstructuur, zie de website van www.tci-examens.nl

Indien je een examen niet de eerste behaalt, kun je altijd in overleg het examen opnieuw afleggen. Dit gaat altijd in overleg met de student. De kosten die hiermee gepaard gaan, zijn voor rekening van de student.

Prijzen zijn geldig tot 31 juli 2018